Masterpeace

OVER

Project omschrijving

Op 21 september 2014, de Internationale Dag van de Vrede, was de Amsterdamse Ziggo Dome het toneel voor een groots internationaal vredesconcert met topartiesten uit veertien conflictgebieden: MasterPeace In Concert.

Door optredens van o.a. Oleta Adams, Baaba Maal en VanVelzen, begeleid door het Metropole Orkest werd MasterPeace In Concert een unieke muzikale happening. Waar artiesten uit conflictgebieden het podium deelden om met elkaar op te roepen tegen nieuw gewapend geweld. Tegelijkertijd organiseerde MasterPeace op deze Internationale Dag van de Vrede een reeks spraakmakende concerten in meer dan veertig landen en de Ziggo Dome was met MasterPeace In Concert het hart van deze wereldproductie.

Voor Livelab mochten we mee voor het schakelwerk en het scherm.

Opdrachtgever

Livelab

Installatie

Projectie

IMPRESSIE

Beelden van dit event

2 Flappen aan de zijkant maakten dat het scherm verder de zaal in komt, waardoor de beleving van de widescreen nog groter is dan bij een plat scherm. Het scherm werd aangestuurd door de Analog way Acender 48.

ERVARING

Wat de ervaringen zijn met ons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam Ada Leonard

Monarch Inc

Vragen? Neem gerust contact op!

Vestiging

Zwijndrecht